Οραμα

O Όμιλος Επιχειρήσεων Παπαθεοχάρη, προσθέτει στο θεατρικό χάρτη της Αθήνας ένα νέο θέατρο...το Πάνθεον.

Πρόκειται για ένα θέατρο σύγχρονο , φιλοτεχνημένο από τον γλύπτη Κώστα Βαρώτσο, σίγουρα από τα μεγαλύτερα της χώρας, με κεντρική αίθουσα 1600 θέσεων και εναλλακτικούς χώρους φιλοξενίας καλλιτεχνών και επισκεπτών. Με μια τεράστιας έκτασης σκηνή, με βάθος τέτοιο που να φιλοξενεί βαγονέτα τα οποία θα μεταφέρουν σκηνικά και θα υπάρχει η δυνατότητα να παίζονται ή να φιλοξενούνται παράλληλα δύο και τρεις παραστάσεις είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.
Στο Πάνθεον, φιλοδοξούμε να δώσουμε στο θεατρικό κοινό συγκινήσεις, να προσελκύσουμε στη θεατρική τέχνη νεαρά παιδιά, να δημιουργήσουμε θεατρικές καινοτομίες κι ευχάριστες εκπλήξεις.
Ο χρόνος είναι όλος μπροστά μας.

Δυναμικη

Πέρα από τη θεατρική του ταυτότητα, το θέατρο Πάνθεον, φιλοτεχνημένο εξωτερικά και εσωτερικά με γυαλί και μέταλλο από τον Κώστα Βαρώτσο, έναν εικαστικό με σύγχρονη ματιά, αναδεικνύεται σε έναν πολυχώρο πολιτισμού, μιας και η σχεδίασή του επιτρέπει τη φιλοξενία πολιτιστικών δρώμενων απ’ όλες τις μορφές της τέχνης. Η κεντρική αίθουσα, όπου στεγάζεται η κεντρική του σκηνή μπορεί να δεχθεί έως και 1.600 άτομα.
Έχει θεατρικές θέσεις σε απόλυτα αμφιθεατρική διάταξη και πολυτελή θεωρεία-σουίτες τόσο στην πλατεία όσο και στους εξώστες με prive w.c.
Εξαιτίας της αμφιθεατρικής δομής, αλλά και της αισθητικής του, το θέατρο Πάνθεον, μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους παράσταση, εκδήλωση, έκθεση ή συνέδριο. Η ικανότητά του αυτή, να αναδιαμορφώνεται στις εκάστοτε ανάγκες μιας διοργάνωσης, το καθιστά μοναδικό.
Ο μεγάλος χώρος πάρκινγκ, οι υψηλές υπηρεσίες που παρέχονται, το όμορφο καφέ-εστιατόριο Coven με τη μικρή σκηνή, ο μεγάλος χώρος υποδοχής -το φουαγιέ του θεάτρου-, αλλά και όλοι οι βοηθητικοί χώροι, προσθέτουν και αποδίδουν το τελικό αποτέλεσμα: το Πάνθεον, είναι ένας χώρος όπου το θέατρο υπάρχει…σε όλες του τις διαστάσεις…